Consultatii si tratamente de medicina integrativa

Programari: 0727.500.402

Consultatii si tratamente medicina integrativa

Infuzii mixte terapeutice

Va recomand un tratament simplu si economic care va va ajuta sa scapati mai usor de acea grasime care se incapataneaza sa nu dispara. E o infuzie cu extracte din 4 plante (turita mare, mesteacan, coada calului, papadie) care pot fi combinate fie sub forma de capsule fie sub forma de ceaiuri. Ultima varianta – cea mai la indemana si cea mai economica si care a fost deja utilizata cu succes de mai multi pacienti – se administreaza astfel:

- La 250 - 300 ml (o cana mare) de apa fierbinte (preferabil sa nu dea in clocot; se incalzeste doar pana cand incep sa se formeze bulele de aer in apa – temperatura apei este atunci de aproximativ 95 gradeC) se pune 1 lingura cu varf din fiecare din cele 4 plante (papadia e amara, se poate folosi mai putin) si se lasa la infuzat aproximativ 10 minute, dupa care se adauga dupa gust (nu este necesar dar nici contraindicat) lamaie si edulcorant (zahar, miere, etc).

Mierea e de preferat sa se adauge dupa racire (la peste 40-50 gradeC fructoza din miere este degradata in hidroximetil furfurol, un produs neprielnic organismului).

Un alt ingredient foarte important pentru sanatate si pe care il recomand insistent este miscarea in aer liber si exercitiul fizic efectuat cat mai frecvent si intens. Si, bineinteles, exista si alte ingrediente, mai mult sau mai putin secrete, pe care pot sa vi le recomand individualizat si personalizat in cadrul unei consultatii.

 

Mai multe in articolul Xantelasme:

Extractele naturale cu plante mixate in creme, solutii si infuzii cu formule originale sunt utilizate cu succes pentru tratarea insuficientei venoase, limfatice, a dermatitei de staza, in afectiuni osteo-articulare, obezitate, unele afectiuni oncologice, etc. si pot fi recomandate fara consult in cazul pacientilor cu diagnostic bine stabilit si care nu raspund la tratamentele administrate anterior.

Colaboratori: