Consultatii si tratamente de medicina integrativa

Programari: 0727.500.402

Consultatii si tratamente medicina integrativa

Despre HerbaSan

Dr. Felician Stancioiu a absolvit in 1993 Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti si, dupa stagiatura la Spitalul Caritas din Bucuresti, si-a desfasurat activitatea in SUA, atat in medicina (Brooklyn Hospital Center, New York, medicina interna), cat mai ales in cercetare medicala (Stem Cell Sciences, New York - afereza si transplant cu celule stem, Georgetown Medical Center, Washington - boli infectioase, Ganado, Arizona - Diabet tip 2, Helicobacter pylori, etc.). In Statele Unite a publicat rezultatele primelor cercetari clinice intreprinse in statul Arizona (revista IHS Primary Care Provider).

 

Intors in tara in 2007 a publicat in revista Acta Endocrinologica rezultatele studiului clinic asupra diabetului tip 2; a lucrat initial drept consilier pentru o companie farmaceutica unde a efectuat inca doua studii clinice in colaborare cu Conf Dr. Corin Badiu de la Ia Institutul Parhon, apoi a reinceput practica medicala combinand medicina alopata cu fitoterapia si obtinand astfel rezultate excelente cu combinatii originale de extracte naturale si medicamente.

 

Consultatii si tratamente

 

Evaluarea starii de sanatate se face printr-un consult de medicina generala (anamneza, tensiune arteriala, examinare, auscultatie, percutie, etc.), evaluarea analizelor de laborator si imagisticii deja facute, daca este cazul efectuarea unor teste screening noi (glicemie, anticorpi hepatita, Helicobacter, Streptococ, EKG, troponina cardiaca, sumar urina, etc.) si evaluarea electrosomatografica (biorezonanta); se recomanda noi teste medicale si se administreaza un tratament in clinica daca este cazul, iar la final se recomanda si se discuta planul de tratament si evaluarile ulterioare.

 

Mai multe informatii despre medicina integrativa gasiti in articolul de mai jos:

 

Extractele naturale cu plante mixate in creme, solutii si infuzii cu formule originale sunt utilizate cu succes pentru tratarea insuficientei venoase, limfatice, a dermatitei de staza, in afectiuni osteo-articulare, obezitate, unele afectiuni oncologice, etc. si pot fi recomandate fara consult in cazul pacientilor cu diagnostic bine stabilit si care nu raspund la tratamentele administrate anterior.

Colaboratori: