Consultatii si tratamente de medicina integrativa

Programari: 0727.500.402

Consultatii si tratamente medicina integrativa

Recuperare rapida sportivi

Recuperarea rapida si fara pierdere a capacitatii functionale este dezideratul major in cazul sportivilor de performanta fie ca survine dupa o performanta suprasolicitanta (meciuri cu prelungiri, etc.) sau dupa accidentari. Pentru un sportiv de performanta butada "timpul inseamna bani" are o semnificatie aparte pentru ca spre deosebire de un profesionist, un artist sau un om de afaceri pentru care oportunitatea poate sa apara la orice varsta, un sportiv de performanta isi incheie cariera  inainte de 40 ani si orice timp pierdut in cele 2 decenii de performanta se poate eventual compensa doar cu eforturi suplimentare din partea sportivului.

 

Recuperarea rapida pe care o oferim sportivilor se refera la doua situatii distincte:
- post-traumatica, dupa accidentari, interventii chirurgicale;
- dupa eforturi suprafiziologice, extenuante, in sindrom de epuizare fizica si psihica.

 

In cazul recuperarii post-traumatice care necesita refacerea rapida a unor articulatii importante (glezna, genunchi, cot, etc.) va oferim un tratament unic cu care am obtinut rezultate excelente la o serie de pacienti cu rezerva fiziologica redusa (persoane varstnice), si care consta in aplicarea pe articulatia lezata a unei creme proprii cu compozitie originala obtinuta prin prelucrarea speciala a unor plante in mixtura. De asemenea se administreaza po sau intravenos combinatii de extracte naturale si/sau medicamente care contribuie in mod semnificativ la recuperare.  Acest tratament integrativ poate fi completat cu un tratament individualizat intensiv de kinetoterapie la un centru specializat astfel incat putem garanta recuperarea functionala rapida. De la o simpla entorsa, "cotul tenismanului" si pana la edem periostal  (osos) postoperator tratamentele oferite contribuie la o refacere rapida si mai completa a articulatiilor accidentate, cu reluarea mobilitatii, fortei si agilitatii pe care sportivii au avut-o inainte de accidentare.

 

Pentru situatiile de epuizare fizica si psihica se evalueaza prin analize de laborator si electrosomatografie (biorezonanta) metabolismul si starea fiziologica si in functie de necesitati se administreaza, de asemenea, tratamente cu extracte naturale si medicamente po si/sau intravenos.

Extractele naturale cu plante mixate in creme, solutii si infuzii cu formule originale sunt utilizate cu succes pentru tratarea insuficientei venoase, limfatice, a dermatitei de staza, in afectiuni osteo-articulare, obezitate, unele afectiuni oncologice, etc. si pot fi recomandate fara consult in cazul pacientilor cu diagnostic bine stabilit si care nu raspund la tratamentele administrate anterior.

Colaboratori: