Consultatii si tratamente de medicina integrativa

Programari: 0727.500.402

Consultatii si tratamente medicina integrativa

Tratamente hepatita, zona zoster, herpes, gripa, alte afectiuni virale

In 2010 am administrat pentru prima oara o combinatie de substante naturale cu ajutorul carora am obtinut rezultate clinice excelente in tratamentul unui caz de herpes labialis si al unei gripe. Imbunatatirea clinica a fost spectaculoasa si pentru ca dele doua tipuri de virusuri apartineau unor clase diferite (exista virusuri cu structura ARN, altele ADN, diverse dimensiuni si tipuri de capsula, etc.) am recomandat aceasta combinatie la o pacienta cu hepatita cronica C (care efectuase anterior tratament cu interferon + ribavirina), din nou cu rezultate clinice excelente (imbunatatire in 2-3 zile).

Ulterior au fost mai multe cazuri de gripa tratate cu succes, cateva cazuri de herpes labialis si un caz de zona zoster, care de asemenea a raspuns dupa 3 zile de tratament (initial durerea, iar la 5 zile si veziculele au inceput sa involueze) iar rezolutia clinica a survenit dupa 10 zile de tratament. Un alt caz de hepatita cronica C (de data aceasta combinata cu virusul hepatitei B) a raspuns foarte bine la tratament, obtinand acelasi rezultat dupa 3 zile de administrare comparat cu cel obtinut dupa 1 luna de tratament cu interferon si ribavirin,insa fara efectele adverse respective. Probabil cel mai spectaculos rezultat a fost obtinut in cazul unei gripe, atunci cand pacientul a relatat ca 1-2 ore dupa administrarea primei doze "a simtit cum gripa ii paraseste corpul".

 

Rezultatele obtinute cu acest tratament antiviral au fost comunicate in cadrul sesiunii din 1 iunie 2013 a Asociatiei Medicale Romane sustinute la Academia Romana. Pentru a evalua corect si complet acest tratament am intreprins demersurile necesare pentru un studiu clinic, insa experienta practica a utilizarii acestui tratament il recomanda ca fiind net superior tratamentelor antivirale oferite in mod curent (aciclovir - zovirax, ganciclovir, amantadina, etc.) atat ca eficacitate cat si pret.

 

Comparat cu tratamentele cele mai noi (sofosbuvir, etc.) pretul unei cure este mult mai accesibil, respectiv 200- 250 euro vs. aproximativ 50.000 euro.

Extractele naturale cu plante mixate in creme, solutii si infuzii cu formule originale sunt utilizate cu succes pentru tratarea insuficientei venoase, limfatice, a dermatitei de staza, in afectiuni osteo-articulare, obezitate, unele afectiuni oncologice, etc. si pot fi recomandate fara consult in cazul pacientilor cu diagnostic bine stabilit si care nu raspund la tratamentele administrate anterior.

Colaboratori: